Antena Meniu Search
x

Foto Cu cât se închiriază un apartament "amenajat clasic", de 50 de mp în Cluj-Napoca: "Mi se pare deja nesimțire"

Un apartament care pare nerenovat de pe vremea comunismululi este dat spre închiriere în Cluj-Napoca la un preţ care a stârnit comentarii comice printre oameni pe reţele sociale. Apartamentul cu două camere se închiriază pentru 333 de euro pe lună, sau se poate şi achiziţiona pentru preţul de 115.000 de euro. 

de Redactia Observator

la 29.01.2024, 12:09

Apartamentul are 2 camere, 50 de mp şi este situată într-o zonă bună din Cluj-Napoca. Anunţul de închiere a fost postat pe reţelele sociale şi a stârnit amuzament nu doar prin preţul său, ci prin aspectul demodat, ca de pe vremea bunicilor, relatează Ştiri de Cluj. Unii au considerat că ar fi o mai mare investiţie să cureţi şi să scapi de o parte din decoraţiuni şi mobilă.

Apartamentul este şi la vânzare pe aceeaşi platformă, la preţul de 115.000 euro, adică 2.300 de euro per metru pătrat. 

"Amenajat clasic"

”Locuința are 2 camere și este situată în Grigorescu langa magazinul Profi. ATENTIE : Este mobilat / utilat / amenajat clasic. Prefer cupluri salariate dar accept si 2-3 studente/ studenti seriosi -care platesc la timp”, a fost anunţul proprietarului.

”Au murit batranii, au facut succesiunea, au gasit oportunitatea”,  ”Bă, e 330 ? e 330. Incep azi chiriile de la 500 ? Putea totusi sa dea jos tablourile, bibelourile etc. Dumnezeu s-o ierte!”, ”Dacă are paretar și dormeza, merită dublu! Oportunitatea e doar prețul. În rest, no comment”, ”Oricum, in penultima poza e patul unde a zăcut mă-sa mare până să moară”, sunt o parte dintre comentariile postării de pe Facebook. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri economice » Cu cât se închiriază un apartament "amenajat clasic", de 50 de mp în Cluj-Napoca: "Mi se pare deja nesimțire"