Antena Meniu Search
x

Cum arată garsoniera de 11 mp, închiriată cu 170 de euro, în Cluj. Duşul, bucătăria şi dormitorul, în aceeaşi cameră

Chiar dacă oraşul Cluj-Napoca este cunoscut pentru costurile ridicate ale apartamentelor, piaţa imobiliară scoate la iveală o nouă situaţie aberantă. După garsoniera de 11 metri pătraţi, scoasă la vânzare anul trecut cu 37.000 de euro, a venit şi rândul închirierii unei garsoniere cu exact aceiaşi metri pătraţi. Preţul cerut pentru o lună a stârnit ample reacţii în mediul online.

de Redactia Observator

la 13.06.2023, 15:05

Pentru garsoniera de 11 metri pătraţi, viitorul chiriaş va putea „beneficia” de o cabină de duş modernă, la nici un metru de pat. Ori de bucătărie. Nu lipsesc de asemenea electrocasnicele, între care maşina de spălat sau fierul de călcat, aşezat cu grijă pe plită.

"Se închiriază garsonieră, în zona Hotel Royal, foarte aproape de stație, magazine și aproape de Iulius Mall FSEGA. Suprafața 11 mp. Preț 170 Euro/lună", scrie proprietara pe un portal de anunțuri.

În aceeaşi încăpere de doar 11 mp găsiţi şi biroul care poate deveni foarte uşor o masă pentru invitaţi, la cină. Preţul cerut de proprietar este de 170 de euro.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Cum arată garsoniera de 11 mp, închiriată cu 170 de euro, în Cluj. Duşul, bucătăria şi dormitorul, în aceeaşi cameră