Antena Meniu Search
x

Declarația 600 provoacă revoltă: cozi şi nervi la ghişeele ANAF

Cei care obţin venituri din activităţi independente sau chirii trebuie să depună la ANAF Declaraţia 600! Formularul apărut pe nepregătite îi revoltă pe mulţi.

Vezi și

Cei care obţin venituri din activităţi independente sau chirii trebuie să depună la ANAF Declaraţia 600! Formularul apărut pe nepregătite îi revoltă pe mulţi, mai ales că - pentru majoritatea românilor - este o necunoscută. Iar în această situaţie se află peste 200 de mii de oameni.

La ţară, oamenii sunt revoltaţi. Nu mai au putere sa muncească terenurile şi le-au dat în arendă. Plătesc cu greu impozitel, iar acum vestea că Declaraţia 600 îi vizează îi loveşte cumplit. Trebuie să plătească pentru CAS şi Sănătate.

Oamenii au primit hârtia de la Fisc, dar nici nu şi-au dat seama că e vorba despre o nouă sumă pe care trebuie s-o scoată din buzunar.

La ghişeu este o aventură. Mulţi oameni nici nu ştiu ce să întrebe, plus că nici cei de la ANAF nu ştiu ce să le răspundă.

Declarația se poate depune direct la ANAF, prin poștă, prin scrisoare recomandată, cu confirmare de primire sau prin mijloace electronice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri economice » Declarația 600 provoacă revoltă: cozi şi nervi la ghişeele ANAF