Antena Meniu Search
x

Video Despăgubiri de 30.000 de lei pentru o profesoară din Cluj, după o "glumă copilărească" făcută de doi elevi

O profesoară din Cluj-Napoca va încasa 30.000 de lei de la părinţii a doi foşti elevi, care au ironizat-o pe reţelele sociale. Cei doi copii ar fi postat pe internet poze cu profesoara lor, pe care le-au modificat pentru a-i denigra imaginea. Sentința vine la cinci ani de atunci. Părinţii buni de plată nu sunt de acord cu decizia şi spun că totul a fost o glumă copilărească. 

de Redactia Observator

la 12.01.2023, 16:55

Vezi și

Faptele s-au petrecut în anul 2018, pe când cei doi elevi se aflau în clasa a șaptea. Aceștia au modificat poza dirigintei, făcând astfel o caricatură jignitoare pe care au răspândit-o mai apoi pe grupul de WhatsApp al clasei. Timp de mai multe zile au pus-o ca imagine de grup, iar mai apoi au creat și un cont de Facebook cu numele dirigintei, folosind o altă poză insultătoare. Elevii au fost sancționați disciplinar în cadrul școlii, dar profesoara s-a simțit lezată și a deschis un proces în care a cerut daune de 50.000 de lei. Părinții celor doi elevi au încercat pe parcursul acestui proces să explice că ceea ce au făcut minorii a fost doar o joacă copilărească pentru care au plătit deja prin scăderea notei la purtare. Părinții au invocat și că pagina respectivă de Facebook a fost ștearsă la scurt timp, deci elevii nu ar trebui să mai răspundă. Judecătorii au apreciat că femeia merită să primească 30.000 de lei, precum și scuze publice într-un ziar local de mare audiență, a transmis reporter Observator Alex Prunean.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Despăgubiri de 30.000 de lei pentru o profesoară din Cluj, după o "glumă copilărească" făcută de doi elevi