Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Detectiv paranormal, plimbător de urs marsupial sau organizator de stridii. Cele mai ciudate joburi sezoniere şi ce primeşti la schimb

Tasmania a găsit soluţia perfectă pentru a stimula turismul ... intern în lunile de iarnă. Statul insular australian vrea să îi ademenească pe rezidenţi cu locuri de muncă sezoniere, mai puţin obişnuite, cum ar fi detectiv paranormal, plimbător de urs marsupial, organizator de stridii sau observator de stele. 

de Redactia Observator

la 21.06.2024 , 18:05

Autorităţile spun că joburile nu vor fi plătite, în schimb cei care le vor obține vor avea acoperite toate cheltuielile cu drumul, mesele și cazarea de către comisia de turism din Tasmania. 

Doar rezidenții adulți care trăiesc, în prezent, în Australia pot aplica pentru aceste job-uri. Pentru a primi şansa, ei trebuie să explice în mai puţin de 50 de cuvinte de ce doresc să-și schimbe locurile de muncă de zi cu unul dintre acestea.

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Ştiri economice » Detectiv paranormal, plimbător de urs marsupial sau organizator de stridii. Cele mai ciudate joburi sezoniere şi ce primeşti la schimb