Antena Meniu Search
x

Galerie foto Garsonieră de 22 de mp din Cluj-Napoca, la preţ de apartament. Cu cât se vinde un metru pătrat

Piaţa imobiliară din Cluj-Napoca continuă în fiecare zi să ne surprindă. Cum arată o garsonieră de doar 22 de mp, vândută la preţ apartament, într-o zonă bine cotată din centrul oraşului. Anunţul a fost publicat de o agenţie imobiliară, cu descrierea "Investiţie la cheie!"

de Redactia Observator

la 23.01.2024, 14:02

Garsoniera se află în cartierul Gheorghieni din Cluj-Napoca, are 22 de mp şi se vinde la preţul de 105.000 de euro, mai exact cu 4.7727 €/mp. Locuinţa se afla la etajul 4, în apropierea unui centru comercial cunoscut, relatează Media9.ro.

"Îţi doreşti să faci o investiţie? Vrei o soluţie mai buna pentru randamente mai bune decât cele bancare? Daca tot ce am spus până acum este adevărat, dorim să-ţi prezentam investiţia noastră la cheie!", este descrierea agenţiei din anunţul de vânzare.

Deşi garsoniera este utilată şi decorată modern şi amplasată într-o zonă de interes, multe persoane ar spune că preţul locuinţei ridicat este totuţi nejustificat, având în vedere suprafaţa acestuia redusă. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri economice » Garsonieră de 22 de mp din Cluj-Napoca, la preţ de apartament. Cu cât se vinde un metru pătrat