Antena Meniu Search
x

Video Ideea prin care doi IT-işti din Galaţi au dat lovitura. Cât costă să mânânci fructe direct de pe plantaţia lor

Experienţă inedită şi delicioasă în apropiere de Galaţi. Cei care vor să mănânce zmeură pe săturate sunt invitaţi pe plantaţie, pentru a culege singuri fructele. În plus, cei care vor pot să ia şi la pachet.

de Adrian Obreja

la 22.06.2024 , 20:14

La doar 35 de kilometri de Galaţi, în mijlocul câmpului, între lanuri de grâu, creşte cât vezi cu ochii zmeură. Cultivatori sunt doi tineri IT-işti, care au înfiinţat plantaţia din pasiune. Iar acum vor sa se bucure si altii de rodul muncii lor. "Eu unul ador să mânânc fructul direct de pe plantă. Mi se pare mie că e mai gustos, are altă aromă decât fructul pe care l-am transportat, care a stat poate o noapte la frigider. Mi se pare că e mult mai bun. Ăsta e fructul adevărat pe care trebuie să-l gustăm", a declarat Ionuţ Drăgan, proprietar plantaţie de zmeură.

Andrei şi Elena au descoperit plantaţia pe internet şi au venit să si culeaga singuri fructele. Ca sa mananci pe saturate trebuie sa plăteşti 15 lei, iar dacă vrei să mai iei si acasă costă 10 lei caserola de jumătate de kilogram. Plantaţia de zmeură de lângă Galaţi se întinde pe aproape un hectar. Proprietarii vor să se dezvolte dar să invite in continuare oamenii să mănânce fructele direct din câmp.

Vezi și

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 10 voturi
Întrebarea zilei
Cât de uşor vă este să operaţi în sistemul e-Factura?
Observator » Stiri economice » Ideea prin care doi IT-işti din Galaţi au dat lovitura. Cât costă să mânânci fructe direct de pe plantaţia lor