Antena Meniu Search
x

Jumătate din banii programului Rabla pentru Electrocasnice s-au epuizat

Românii se înghesuie să îşi cumpere electrocasnice noi! La doar câteva ore de la lansarea programului Rabla pentru Electrocasnice, aproape jumătate din bani au fost deja distribuiţi către cumpărători.

Vezi și

Românii se înghesuie să îşi cumpere electrocasnice noi! La doar câteva ore de la lansarea programului Rabla pentru Electrocasnice, aproape jumătate din bani au fost deja distribuiţi către cumpărători. Platforma pe care se înscriu românii a fost blocată complet din cauza numărului mare de accesări.

Din suma initiala, de 20 de milioane de lei, au mai ramas acum doar 13 milioane. Asta inseamna ca s-au dat deja mai bine de 30 de mii de vouchere. Si pentru ca acest program functioneaza pe principiul primul venit, primul servit, banii s-ar putea termina chiar miercuri seara. 

Se vede, deci, ca romanii sunt interesati sa isi cumpere noi electrocasnice. Momentan vorbim aici despre trei categorii incluse in program: masini de spalat, frigiderele si aparatele de aer conditionat. Dar pentru ca s-a dovedit un real succes, ministrul a anuntat ca se gandeste pentru anul viitor sa extinda programul cu mai multe aparate pentru casa si sa suplimenteze bugetul. 

Valoarea voucherelor este intre 200 si 400 de lei, iar procedura este simpla. inregistrarea se face pe site-ul administratiei fondului de mediu. Cu toate astea, miercuri au fost probleme, iar reprezentanții Ministerului Mediului spun ca cei care au primit mesajul cu eroare, au fost, de fapt, inscrisi in program. Deci, sa nu isi faca griji ca au ramas fara aparate! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Jumătate din banii programului Rabla pentru Electrocasnice s-au epuizat