Antena Meniu Search
x

Un medic de 25 de ani, rezident în Cluj-Napoca, acuzat că ar fi agresat sexual un băiat de 12 ani. Bărbatul a fost arestat preventiv

Un medic rezident din Turda, care profesează la un spital din Cluj-Napoca, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de ultraj contra bunelor moravuri și agresiune sexuală. Victima acestuia este un băiat de 12 ani.

de Redactia Observator

la 17.06.2022, 10:17

Medicul rezident a fost arestat preventiv
Medicul rezident a fost arestat preventiv - Shutterstock - foto ilustrativ

Medicul a făcut contestație la această decizie, care se judecă la Tribunalul Târgu Mureș, vineri, 17 iunie 2022, informează Turda News.

"În baza art. 226 alin. 1 Cod Procedură Penală, admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Luduş, şi raportat la art. 223 alin. 2 Cod Procedură Penală coroborat cu art. 202 alin. 1 şi alin. 3 Cod Procedură Penală, dispune arestarea preventivă a inculpatului PH, cercetat pentru săvârşirea a 2 infracţiuni de ultraj contra bunelor moravuri, fapte prev. şi ped. de art. 375 alin. 1 C.pen. şi unei infracţiuni de agresiune sexuală", se arată în sentință.

Medicul rezident a absolvit UMF "Iuliu Hațieganu" din Cluj-Napoca în anul 2021 și a fost vicepreședinte pe Relații Interne la Organizația Studenților Mediciniști din Cluj, Project Coordinator CORD și cenzor la aceeași organizație.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Un medic de 25 de ani, rezident în Cluj-Napoca, acuzat că ar fi agresat sexual un băiat de 12 ani. Bărbatul a fost arestat preventiv