Antena Meniu Search
x

Ministrul Transporturilor a anunțat finalizarea magistralei de metrou M5, din Drumul Taberei

Ministerul Transporturilor, Lucian Bode, a anunțat că magistrala de metrou M5 Drumul Taberei este gata, dar mai sunt câteva chestiuni administrative care necesită rezolvare, înainte de punerea în funcțiune.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 11.09.2020, 23:42

Din păcate, mai sunt câteva chestiuni adiminstrative care necesită rezolvare
Magistrala M5 ar fi gata, informează ministrul Transporturilor - observator.tv
  • Ministrul Bode a anunțat că magistrala M5 este gata
  • Totuși, ar mai fi câteva probleme administrative

"Astăzi s-au semnat cele două procese-verbale de către comisiile de specialitate, și anume, cel de recepție la terminarea lucrărilor și cel de punere în funcțiune (PIF) a acestui obiectiv. După îndeplinirea tuturor procedurilor administrative, care au mai rămas de efectuat de către beneficiar,  urmează să stabilim momentul la care metroul poate fi  dat în exploatare cu călători. Suntem  acum în situația în care pot să afirm cu certitudine că în curând bucureștenii pot să folosească cel mai așteptat mijloc de transport din această zonă, și anume, metroul din drumul Taberei. A fost o muncă titanică, începută din prima zi a mandatului meu de ministru, pentru a putea să le ofer bucureștenilor, din zona Drumul Taberei și nu numai, ceea ce așteptau de atâția ani. Mulțumesc tuturor acelora care au făcut posibil să ajungem astăzi la acest deznodământ extrem de fericit pentru bucureșteni", a declarat ministrul Lucian Bode.

Lucrările la magistrala M5 Drumul Taberei au început în urmă cu 9 ani.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri economice » Ministrul Transporturilor a anunțat finalizarea magistralei de metrou M5, din Drumul Taberei