Antena Meniu Search
x

O companie chineză face o investiţie majoră în judeţul Hunedoara. 150 de noi locuri de muncă

Compania chineză UE Group a deschis, marţi, o fabrică de mobilă în municipiul Orăştie, noua investiţie generând, pentru început, circa 150 de locuri de muncă.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 03.05.2023, 08:33

- Facebook

Noua fabrică UEROM Furniture, parte a UE Group, reprezintă unul dintre cei mai relevanţi actori globali din domeniul producţiei de scaune, a precizat, într-un comunicat, Instituţia Prefectului Hunedoara, potrivit Agerpres.

La evenimentul organizat cu prilejul deschiderii fabricii a fost prezent şi prefectul judeţului Hunedoara, Călin Marian, care a apreciat noua investiţie, menţionând că investitorii au în plan să dezvolte producţia la o capacitate mult mai mare decât acum.

Investiţie chineză în Hunedoara

"Grupul UE, un jucător important pe piaţa mondială a fabricării de scaune, şi-a îndeplinit astăzi misiunea de a amplasa o fabrică în zona Balcanilor, în municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara. Am luat parte la ceremonia de deschidere a noii fabrici în care, pentru început, aproximativ 150 de persoane din judeţul Hunedoara vor începe să muncească. În viitorul apropiat, viziunea este de a dezvolta producţia la o capacitate mult mai mare.

Prin deschiderea fabricii UEROM Furniture, judeţul nostru şi municipiul Orăştie devin o referinţă strategică pentru IKEA - liderul de piaţă care furnizează mobilă de calitate la preţuri avantajoase. Reprezentanţii IKEA au afirmat că în anii următori îşi doresc să maximizeze vânzările în România", a declarat Călin Marian, citat într-un comunicat al Instituţiei Prefectului.

Prefectul Călin Marian i-a felicitat pe reprezentanţii UEROM Furniture, precizând că este deschis să relaţioneze cu orice investitor din judeţul Hunedoara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Stiri economice » O companie chineză face o investiţie majoră în judeţul Hunedoara. 150 de noi locuri de muncă