Antena Meniu Search
x

Video Orbit de gelozie, un cioban din Constanța și-a înjunghiat concubina în inimă, cu un briceag. Femeia nu a avut nicio șansă

O crimă înfiorătoare a avut loc în apropiere de localitatea constănțeană Mircea Vodă. Beat și orbit de gelozie, un cioban și-a înjunghiat cu un briceag concubina. Se pare că totul ar fi pornit de la o încurcătură amoroasă.

de Redactia Observator

la 04.04.2022, 18:19

cioban din România
Orbit de gelozie, un cioban din Constanța și-a înjunghiat concubina în inimă, cu un briceag. Femeia nu a avut nicio șansă - Shutterstock (imagine ilustrativă)

"Prin ordonanţa din data de 02 aprilie 2022 a Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul P.V., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie sub forma omorului şi care a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei precedente", au transmis procurorii constănțeni.

Potrivit unor surse neoficiale, citate de publicația FocusPress, ciobanul și fratele său ar fi fost implicați într-o relație amoroasă ceva "mai puțin ortodoxă". Ambii ar fi trăit în concubinaj cu două surori, iar la un moment dat ar mai fi făcut schimb de partenere. S-ar părea că din această conjunctură amoroasă au provenit și crizele de gelozie ale bărbatului care și-a omorât concubina.

"Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 01 aprilie 2022, în jurul orei 20:00, în locuinţa comună din extravilanul comunei Mircea Vodă, judeţul Constanța, pe fondul geloziei şi al stării de ebrietate, în cursul unui conflict spontan, inculpatul a ucis-o cu intenţie pe concubina sa, M.C., pe care a înjunghiat-o cu lama unui briceag şi i-a provocat o plagă penetrantă în zona hemitoracelui stâng, cu interesarea cordului, ce a dus la moarte prin hemoragie internă", se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Bărbatul a recunoscut fapta și a fost arestat pentru 30 de zile

Pe parcursul anchetei penale iniţial inculpatul a încercat să inducă în eroare organele de urmărire penală, însă ulterior a recunoscut comiterea faptei.

În cursul zilei de 03 aprilie 2022 procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Orbit de gelozie, un cioban din Constanța și-a înjunghiat concubina în inimă, cu un briceag. Femeia nu a avut nicio șansă