Antena Meniu Search
x

Ordonanța Militară 7. Zboruri suspendate spre și din Austria, Marea Britanie, Olanda, Belgia și alte 4 țări

Ministrul de Interne Marcel Vela anunță suspendarea, pentru 2 săptămâni, a zborurilor către și dinspre Austria, Belgia, Elveția, Statele Unite, Marea Britanie, Irlanda, Olanda, Turcia, Iran. Măsura a fost inclusă în Ordonanța Militară 7 și intră în vigoare din 5 aprilie, ora României 23.00.

de Redactia Observator

la 04.04.2020, 14:55

Marcel Vela citește textul Ordonanței Militare 7 în conferință de presă la Ministerul de Interne
Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat pe 4 aprilie introducerea Ordonanței Militare 7 - Observator
  • Măsura vizează 9 țări.
  • Decizia e valabilă 14 zile.

Ministrul de Interne Marcel Vela anunță suspendarea, pentru 2 săptămâni, a zborurilor către și dinspre 8 țări: Austria, Belgia, Elveția, Statele Unite, Marea Britanie, Olanda, Turcia, Iran. Măsura a fost inclusă în Ordonanța Militară 7 și intră în vigoare din 5 aprilie, ora României 23.00. De asemenea, suspendarea zborurilor din și spre Germania și Franța e prelungită cu 2 săptămâni.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

De asemenea, suspendarea zborurilor din și spre Germania și Franța este prelungită cu încă 14 zile, începând cu data de 8 aprilie.

Ordonanța Militară 7, anunțată duminică de autorități, vizează și punerea în carantină a orașului Țăndărei, al doilea închis în România, după Suceava.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Stiri economice » Ordonanța Militară 7. Zboruri suspendate spre și din Austria, Marea Britanie, Olanda, Belgia și alte 4 țări