Antena Meniu Search
x

Scandal la Voineasa: pârtia de 34 de milioane de Euro a fost închisă în plin sezon

Situaţie scandaloasă în staţiunea Voineasa! Unul dintre cele mai moderne domenii schiabile a rămas închis în plin sezon.

Vezi și

Situaţie scandaloasă în staţiunea Voineasa! Unul dintre cele mai moderne domenii schiabile a rămas închis în plin sezon, atunci când turiştii caută distracţie weekend de weekend. Pârtia nu poate fi folosită din cauza autorităţilor locale, acuză oamenii, care până acum nu au fost în stare să găsească pe cineva care s-o administreze.

În mijlocul iernii, când în Voineasa pensiunile ar trebui să fie pline şi turiştii să se bucure de zăpada de pe pârtie, totul este pustiu. A rămas doar peisajul spectaculos de care nu se bucură nimeni. Puţinii vizitatori care au ajuns în staţiune sunt dezamăgiţi.

Autorităţile nu s-au ocupat nici măcar de drumul până la pârtie. Nu doar turiştii au de pierdut în urma nepăsării, ci şi cei care administrează pensiunile.

Primarul din Voineasa susţine că licitaţia de acum câteva zile a fost un eşec. Având în vedere că nicio firmă nu a depus o ofertă, primarul ia în calcul acum încredinţarea directă a contractului. 

Investitia de la Voineasa a costat statul roman nu mai putin de 34 de milioane de euro si a fost inaugurata în decembrie 2012. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri economice » Scandal la Voineasa: pârtia de 34 de milioane de Euro a fost închisă în plin sezon