Antena Meniu Search
x

Video Produsele preferate de români care ar putea să dispară de pe rafturile magazinelor. Ministerul Agriculturii vrea să le elimine pentru că sunt prea ieftine 

Ministerul Agriculturii vrea să scoată de pe rafturi produsele de tip marcă proprie pe motiv că există diferenţe prea mari de preţ între ele şi restul. Într-o perioadă în care preţurile ne îngrozesc din ce în ce mai tare pe toţi, ministerul Agriculturii nu se ceartă cu preţurile mari... ci le elimină pe cele mici. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 21.02.2024, 13:29

Vezi și

Produsele marcă proprie ar putea să dispară de pe rafturi, cel puțin asta își dorește ministerul Agriculturii. Spune ministrul Florin Barbu faptul că a constatat diferențe foarte mari de prețuri, între aceste produse marcă proprie și produse similare, dar care sunt vândute sub alte branduri. Spre exemplu, o cutie de lapte produs marcă proprie care are 1,5% grăsime costă într-un supermarket 4,4 lei, ei bine același sortiment de lapte dar vândut sub alt brand costă 5,10 lei.

Produsele marcă proprie ar putea să dispară de la raft

Consiliul Concurenței ar trebui să vină și să facă o analiză în acest sens, să spună dacă nu cumva vorbim despre o practică comercială incorectă, și apoi s-ar putea lua măsuri concrete și s-ar putea să dispară din magazine. Aceste produse marcă proprie au câștigat tot mai mult teren într-o perioadă cu inflație ridicată, clienții s-au orientat către astfel de produse pentru că sunt ceva mai ieftine.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri economice » Produsele preferate de români care ar putea să dispară de pe rafturile magazinelor. Ministerul Agriculturii vrea să le elimine pentru că sunt prea ieftine