Antena Meniu Search
x

Start la reducerile de sezon, în magazine

S-a dat startul reducerilor de început de an, aşa că în magazine e deja forfotă. Mii de oameni au mers la mall ca sa prindă cele mai bune oferte. Preţurile au scăzut chiar şi cu 50 la sută, iar comercianţii dau asigurări că etichetele nu sunt false.

de Redactia Observator

la 04.01.2020, 22:12

Vezi și

S-a dat startul reducerilor de început de an, aşa că în magazine e deja forfotă. Mii de oameni au mers la mall ca sa prindă cele mai bune oferte. Preţurile au scăzut chiar şi cu 50 la sută, iar comercianţii dau asigurări că etichetele nu sunt false. Totuşi, este bine să ţinem cont de câteva sfaturi ca să nu ajungem să fim păcăliţi.

Marfa a fost aranjată strategic de dimineaţă, iar vitrinele sunt pline de afişe mari şi colorate care anunţă promoţiile de iarnă. Este cea mai bună perioadă din an pentru cumpărături, spun comercianţii. Iar la sfârşit de săptămână, toată lumea se înghesuie la mall.

Cele mai mari reduceri sunt la articolele de iarnă. Gecile sau puloverele, de exemplu, sunt mai ieftine chiar şi cu 50 la sută. Hainele de vară au reduceri de 30 la sută.

Atenţie la etichete, însă! Specialiştii spun că putem fi păcăliţi cu oferte false. Toţi comericanţii din Uniunea Europeană sunt obligaţi prin lege să afişeze atât preţul anterior, cât şi cel nou. Înainte de a fi redus, orice produs trebuie să aibă acelaşi preţ timp de cel puţin 30 de zile.

Adevăratele reduceri se vor simţi după 15 ianuarie, spun vânzătorii. Iar februarie va fi luna preferată a iubitorilor de cumpărături. Preţurile vor scădea cu peste 70 la sută.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri economice » Start la reducerile de sezon, în magazine