Antena Meniu Search
x

Video Românii merg în vacanţă pe banii din prime. Sumele pe care sunt dispuşi să le ofere angajatorii în preajma sărbătorilor de iarnă

În vacanţă bugetul parcă nu e niciodată suficient, aşa că mulţi angajaţi români se bazează pe primele de sărbători pe care le vor primi la locul de muncă. Aproape şapte din zece companii care activează pe piaţa muncii din România vor oferi - de sărbători - beneficii extrasalariale angajaţilor. 

de Redactia Observator

la 11.11.2022, 16:42

Vezi și

65% dintre angajatori vor oferi prime în bani, iar aproape 30% dintre respondenţi spun că vor achiziţiona coşuri cu produse specifice de sezon. Printre beneficiile de sărbători au mai fost menţionate şi tichetele cadou sau de vacanţă, zilele libere suplimentare şi tombolele cu premii.

În ceea ce priveşte bugetul, un sfert dintre angajatori spun că vor aloca mai mulţi bani decât anul trecut. Majoritatea au alocat peste 1.000 de lei pentru fiecare angajat. În timp ce 25% dintre companii declară că vor avea disponibile sume între 400 şi 600 de lei. De cealaltă parte, angajaţii, în proporţie de 35%, spun că şi-ar dori ca pachetul de extrabeneficii să fie extins şi către membrii familiei. În timp ce 30% cred că acoperirea cheltuielilor casnice ar imbunătăţi relaţia angajat-angajator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Românii merg în vacanţă pe banii din prime. Sumele pe care sunt dispuşi să le ofere angajatorii în preajma sărbătorilor de iarnă