Antena Meniu Search
x

Se lansează prima bancă 100% digitală românească

Salt Bank o bancă 100% digitală made in Romania, pe modelul gigantului Revolut, se va lansa oficial în această săptămână, joi. 

de Redactia Observator

la 04.04.2024, 10:58

Se lansează Salt Bank, prima bancă românească 100% digitală. E deținută de Banca Transilvania
Se lansează Salt Bank, prima bancă românească 100% digitală. E deținută de Banca Transilvania - salt.bank

Lansarea Salt Bank vine după ce Banca Transilvania a achiziționat Idea::Bank. Acum, se construiește conceptul de bancă digitală pentru segmentele de clienți care sunt interesați și pasionați de banking-ul la distanță, potrivit economedia

"Salt Bank reprezintă fuziunea perfectă între tehnologie de ultimă oră și empatie umană, oferind servicii bancare 100% digitale, completate de un Care Center complet umanizat. Noi credem în puterea tehnologiei de a simplifica și îmbunătăți viața financiară, fără a pierde din vedere căldura și suportul esențial uman", este mesajul băncii, adresat primilor clienți care descarcă aplicația.

Aplicația are opțiuni pentru economisire, depozite sau investiții. De asemenea, există un Care Center în care utilizatorii pot pune întrebări și pot discuta cu asistenți. Cei care se înscriu în aplicație pot deveni chiar fondatori ai Salt Bank, lucru care le oferă beneficii în plus. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri economice » Se lansează prima bancă 100% digitală românească