Antena Meniu Search
x

Şezlongul de pe plajă, rezervat de pe telefon. Locul de lângă mare poate costa şi cât o noapte de cazare

Şezlongul de pe plajă se poate rezerva acum ca scaunul de la cinematograf. O aplicaţie le permite clienţilor să intre pe telefonul mobil şi să vadă ce şezlonguri sunt disponibile, pe ce plajă, cât costă şi dacă e soare acolo unde vor să meargă să se bronzeze.

Vezi și

Şezlongul de pe plajă se poate rezerva acum ca scaunul de la cinematograf. O aplicaţie le permite clienţilor să intre pe telefonul mobil şi să vadă ce şezlonguri sunt disponibile, pe ce plajă, cât costă şi dacă e soare acolo unde vor să meargă să se bronzeze. Odată ajunşi pe plajă, turiştii pot să comande şi băuturi. Din păcate, tehnologia nu poate controla încă vremea.

Distanţa şezlongului faţă de mare, temperatura din aer, umiditatea din atmosferă, sunt datele pe care o turistă din Bucureşti le-a aflat de pe telefonul mobil, înainte să vină la plajă. Totul cu ajutorul unei aplicaţii. Un loc lângă mare poate să coste şi cât o noapte de cazare.

Aici mi s-a părut destul de convenabil faţă de alte locuri. Am dat şi 150 de lei pe baldachin, spune turista.

Turiştii pot alege un ezlong, un pat sau un baldachin. Rezervarea poate fi făcută pentru o perioadă de 10 zile. 

Nicolae Pop, iniţiatorul aplicaţiei:

Poate vedea preţurile dinainte de a face rezervarea, în modul acesta îşi alege în funcţie de buget plaja unde vrea să rezerve.

După lansarea aplicaţiei, administratorii de plaje s-au grăbit să intre în baza de date. 

George Ţicu, manager plajă:

Este mai simplu pentru clienţi să aleagă o umbrelă, să vadă ce avem disponibil în felul acesta evităm şi aglomeraţiile şi situaţiile neplăcute. 

Vlad Covaci, manager local

Avem în spatele platformei posibilitatea de a urmări şi de a face nişte statistici, care pe noi ne interesează. Pe zile, pe ore, pe categorie de vârstă.

Aplicaţia îi ajută pe clienţi să comande şi băuturi sau gustări direct de pe şezlong. Nu poate controla însă vremea. Deşi astăzi, la prânz, o astfel de opţiune... ar fi fost bună. Cerul ameninţător şi vântul puternic i-au alungat de pe plajă pe turişti pentru câteva ore.

După ce norii s-au dus turiştii au revenit. Aplicaţia i-a dus direct la şezlongul rezervat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Veţi participa la Slujba de Înviere?

Observator » Stiri economice » Şezlongul de pe plajă, rezervat de pe telefon. Locul de lângă mare poate costa şi cât o noapte de cazare