Antena Meniu Search
x

Video Un contor de gaz din Botoșani a fost udat cu apă sfințită. "Astăzi la Frumușica s-a scris istorie"

Inagurare cu fast la Botoşani: primul contor de gaze al unei comune a fost sfințit de şase preoți, s-a tăiat panglica tricoloră, iar oficiialii de la judeţ au fost întâmpinaţi de copiii satului cu pâine şi sare. Evenimentul, pe care aleşii îl numesc istoric, a coincis cu ziua primarului. 

de Redactia Observator

la 19.04.2022, 21:39

Vezi și

Frumuşica. O comună din Botoşani în care trăiesc cinci mii de oameni. Şi care, nu trebuie să se mai încălzească la focul sobei. Primarul s-a îngrijit să le aducă gazul la poartă. Iar momentul a fost marcat cu mare fast. Lucrarea edilului a mers mână-n mâna cu lucrarea Domnului. Un sobor de preoţi a binecuvântat contorul de gaze ca totul să meargă ... ca uns. 

Mai marii judeţului, dar şi micii locuitori îmbrăcaţi în straie populare. Cu toţii participă la momentul solemn. Cu lumânări în mână, cu turta pe masa învelită cu drapelul României şi cartea sfântă aşezată cu grijă, preoţii inaugurează contorul de gaze.

Costel Șoptică, deputat: Este o mare bucurie să avem o tăiere de panglică astăzi în Frumuşica, cu ocazia deschiderii gazului metan.

Pe Facebook deputatul a mers şi mai departe - "Astăzi la Frumușica s-a scris #ISTORIE!", a notat alesul. 

Pe acelaşi subiect

Cu o binecuvântare s-au ales şi cei prezenţi la slujbă. Preoţii îi stropesc pe rând cu busuioc

Edilul taie panglica chiar de ziua lui şi aplaudă reuşita. De un an la cârma primăriei, e mândru nevoie mare de realizare. O victorie pentru mandatul său.

Constantin Corneliu Bălaşa, primar Frumuşica: Am reuşit să aduc gazul în Frumuşica! Am inaugurat gazul metan la şcoala Frumuşica. Conducta e in funcţiune până aici, de aici o extindem spre Botoşani, până în marginea satului.

Momentan, gaz are doar şcoala din comună. De acest privilegiu se vor bucura însă cândva, curând promit edilii, toţi locuitorii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri economice » Un contor de gaz din Botoșani a fost udat cu apă sfințită. "Astăzi la Frumușica s-a scris istorie"