Antena Meniu Search
x

Video Un medic de la Institutul Oncologic, reţinut după ce a negociat mita pentru o operaţie. Cât a cerut iniţial şi cât a primit când a fost prins în flagrant

Un medic obstetrician de la Institutul Oncologic București a fost reţinut pentru 24 de ore după ce ar fi cerut şi luat mită 6.000 de lei pentru o operație. Doctorul care, iniţial ar fi cerut chiar mai mulţi bani pentru intervenţia chirurgicală a fost prins în flagrant.

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 25.03.2022, 18:01

Vezi și

Flagrantul a fost făcut în cabinetul medicului, care se află pe şoseaua Mihai Bravu din Capitală. Pe parcursul zilei de ieri au descins în cabine chiar în timp ce medicul lua suma de 6.000 de lei de la o pacientă, pentru o operaţie pe care urma să o realizeze la Institutul Oncologi. Iniţial medicul a cerut o sumă mult mai mare - 9.500 de lei -, însă în urma negocierilor a mai renunţat la pretenţii.

Medicul a fost ridicat şi dus la audieri, şi s-a dispus reţinerea sa pentru 24 de ore, iar pe parcursul zilei de astăz magistraţii au decis ca acesta să fie cercetat sub control judiciar.

Conducerea Institutului Oncologic Bucureşti spune că nu a fost înştiinţată despre acţiune şi fapta medicului şi nu poate lua nicio măsură împotriva medicului care lucrează în instituţie de peste 10 ani. Directorul IOB spune că, dacă primeşte înştiinţarea, urmează ca medicul să fie suspendat pe toată perioada cercetării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Stiri economice » Un medic de la Institutul Oncologic, reţinut după ce a negociat mita pentru o operaţie. Cât a cerut iniţial şi cât a primit când a fost prins în flagrant