Atenție la vouchere false și câștigurile imediate. Cu un simplu click puteți oferi datele personale hackerilor

Publicat: 01.08.2018, 08:13.
Actualizat: 01.08.2018, 12:15

În fiecare zi în mediul online apar fel şi fel de aşa zise câştiguri. Voucherele cu reduceri sau câştiguri imediate sunt la ordinea zilei, iar cu un sigur click aţi putea intra în posesia premiilor. În realitate, un simplu share sau click înseamnă că oferiţi datele personale hackerilor. 

În fiecare zi în mediul online apar fel şi fel de aşa zise câştiguri. Voucherele cu reduceri sau câştiguri imediate sunt la ordinea zilei, iar cu un sigur click aţi putea intra în posesia premiilor. În realitate, un simplu share sau click înseamnă că oferiţi datele personale hackerilor.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri
ANIMAȚIE GRAFICĂ: Cum s-a produs accidentul cu 7 morți din Bacău. Altar de flori după tragedie: "Tremur toată, nu mai sunt bună de nimic"
1
Eveniment • pe 26.07 la 18:58

"Tată, spune-mi că e un vis". Acestea au fost primele cuvinte ale băiatului de 15 ani grav rănit în accidentul de ieri din Bacău. Din păcate, era realitatea cruntă. Şi-a pierdut sora, mama şi cele două bunici, iar viaţa lui atârnă acum de un fir de păr. A fost adus azi, de urgenţă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Capitală. Între timp, apar informaţii noi şi despre filmul evenimentelor, despre care vă avertizăm că sunt cu puternic impact emoţional.