Antena Meniu Search
x

Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro

Compania Wizz Air planifică zboruri către o nouă destinaţie din Asia. Transportatorul este deja în discuţii cu guvernul şi autorităţile. 

de Redactia Observator

la 18.06.2024 , 15:59

Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro
Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro - Shutterstock/Arhivă

Wizz Air pregăteşte zboruri către India, iar preţul mediu ar putea fi de 200 de euro pentru biletul de avion. Cel mai mic tarif ar putea fi sub 100 de euro, anunţă Profit.ro

Transportatorul este în discuții cu guvernul și autoritățile de reglementare cu privire la începerea operațiunilor în India, cu ținta de a conecta șase sau șapte puncte din Europa cu aeroporturi importante din India, potrivit sursei citate.

Oraşele către care românii vor putea călători mai des

Articolul continuă după reclamă

Wizz Air a anunţat recent creșterea numărului de zboruri din Cluj-Napoca. 18 destinaţii au fost incluse în programul companiei. 

Spre Málaga, Alicante, Bari, Corfu, Catania, Palma de Mallorca, Nüremberg și Malmö se va zbura de 3 ori pe săptămână, în loc de 2, spre Memmingen, Chania, Larnaca, Valencia și Zaragoza de 4 ori, în loc de 3, spre Roma Ciampino de 6 ori, în loc de 4, etc.

Destinațiile către care crește frecvența zborurilor sunt: Málaga, Alicante, Barcelona, Bologna, Bari, Memmingen, Corfu, Chania, Roma Ciampino, Catania, Dortmund, Larnaca, Madrid, Nüremberg, Palma de Mallorca, Valencia, Zaragoza și Malmö.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 5 voturi
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Stiri economice » Wizz Air pregăteşte zboruri către o destinaţie populară din Asia. Biletele de avion ar putea costa sub 100 de euro