Antena Meniu Search
x

60.000 de oameni, uzi până la piele pentru a sprijini eradicarea sărăciei. Bonus: Sud-coreenii de la Stray Kids şi Jungkook, show incendiar în NY

Noapte de gală la New York cu ocazia festivalului Global Citizen. Zeci de mii de oameni s-au adunat în Central Park pentru a-i asculta pe Red Hot Chili Peppers, dar şi pentru a sprijini cauze precum eradicarea sărăciei.     

de Redactia Observator

la 25.09.2023, 08:35

Vezi și

Rockerii americani de la trupa Red Hot Chili Peppers au încheiat seara cu un concert spectaculos. Înaintea lor, pe scenă au cântăreaţa braziliană Anitta şi sud-coreeanul Jungkook. Marea surpriză a serii de sâmbătă a fost reunirea trupei Fugees în formula originală, cu Lauryn Hill, Wyclef Jean şi Pras Michel.

În ciuda unei ploi insistente, 60.000 de oameni s-au bucurat de de şase ore de muzică bună şi nu numai. Comediantul Chris Rock şi actriţa Charlize Theron au urcat şi ei pe scenă.

Charlize Theron: Oamenii din public sunt eroii mei. Sunt uzi până la piele şi tot îi putem auzi, este incredibil să ai atât de multă dăruire.

Biletele la festival au fost gratis, dar spectatorii trebuie să se implice în mişcări sociale care să aducă un bine. Printre cauzele promovate de festivalul Global Citizen, ajuns la ediţia a 11-a, sunt combaterea schimbărilor climatice şi promovarea egalităţii de gen.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » 60.000 de oameni, uzi până la piele pentru a sprijini eradicarea sărăciei. Bonus: Sud-coreenii de la Stray Kids şi Jungkook, show incendiar în NY