Antena Meniu Search
x

Video Actorul Regé Jean-Page, cel mai atrăgător bărbat din lume. Chipul său atinge "perfecţiunea" în proporţie de aproape 94%

Ştim care este cel mai frumos bărbat din lume...şi nu este loc de subiectivism aici. Actorul Regé Jean-Page, cunoscut din serialul de succes Bridgerton, este considerat cel mai atrăgător bărbat din lume, în urma unei analize ştiinţifice.

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 17:11

Vezi și

Conform raportului frumuseții Phi, care măsoară perfecțiunea fizică, britanicul în vârstă de 34 de ani, ar fi frumos în proporţie de ....93,65%. Un chirurg estetician susţine că după ce a analizat şi a calculat a ajuns la concluzia că Regé Jean-Page întruneşte aproape toate criteriile raportului de aur, de la simetria feţei, la poziţionarea ochilor şi dimensiunea buzelor. 

Pe locurile următoare, cu câteva zecimi mai puţin, s-ar situa Chris Hemsworth, actorul care îl întruchipează pe Thor, şi Michael B Jordan, cunoscut publicului din pelicula Black Panther. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Actorul Regé Jean-Page, cel mai atrăgător bărbat din lume. Chipul său atinge "perfecţiunea" în proporţie de aproape 94%