Antena Meniu Search
x

Actriţa şi cântăreţa Olivia Newton-John a murit la 73 de ani

Actriţa şi cântăreaţa Olivia Newton-John, vedeta din muzicalul Grease, a murit la 73 de ani. 

de Redactia Observator

la 09.08.2022, 08:04

Vezi și

Într-un scurt anunţ, soţul vedetei. John Easterling, a spus că a murit pe proprietatea ei din California, luni dimineaţa. 

Olivia Newton-John a murit la 73 de ani

"Olivia a fost un simbol al succesului și al speranței de peste 30 de ani, împărtășind lupta ei cu cancerul de sân”, se arată în comunicat. "Cerem ca toată lumea să respecte intimitatea familiei în această perioadă foarte dificilă”, se mai arată în declaraţie. 

Olivia Newton-John s-a născut pe 26 septembrie 1948, în Cambridge (Anglia). Când avea vârsta de 5 ani, familia ei s-a mutat în Australia. A debutat discografic în 1971, cu „If Not for You”. De atunci, a lansat numeroase single-uri care au ajuns pe primul loc în topurile internaţionale. Discografia sa cuprinde 28 de albume de studio, cel mai recent fiind „Friends for Christmas”, apărut în 2016.

A devenit cunoscută la nivel mondial graţie rolului din musicalul „Grease” (1978), care i-a adus o nominalizare la Globurile de Aur. A jucat în peste 20 de producţii artistice şi de televiziune, între ele numărându-se „Xanadu” (1980), „It's My Party” (1996) şi „A Few Best Men” (2011). 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Entertainment » Actriţa şi cântăreţa Olivia Newton-John a murit la 73 de ani