Antena Meniu Search
x

Video Alessiah a lansat o nouă piesă în limba engleză. Mesajul din spatele melodiei "See You Follow"

Alessiah tocmai a lansat o piesă fresh în limba engleză pe care chiar vă invităm să o ascultaţi. Se numeşte "See You Follow" şi este o piesă foarte personală. Mesajul seamănă cu cel al piesei CopyCat a lui Billie Eilish. Şi asta deloc întâmplător, de acolo practic s-a şi inspirat Alessiah. Aşadar, un cântec despre toți oamenii care mereu se iau după alţii, adică despre spiritul de turmă. Foarte interesant şi deloc obişnuit.

Vezi și

Întrebată de când cântă la chitară, Alessiah răspunde că "de vreo doi ani, dar serios m-am apucat de acum un an. (...) Am patru chitare. Aceasta este cea mai specială. Este personalizată şi are multă valoare. Aceste desene sunt gândite de mine, cam toată este gândită de mine. Avem aici nişte ciupercuţe, aceasta fiind cea mai mare. Ideea este aşa, că eu sunt zodia Fecioară şi ciupercuţa asta reprezintă o fecioară. Iar aceste mici ciupecuţe sunt baby steps-urile pe care trebuie să le faci"

"See You Follow", o piesă despre impactul Instagram

"Piesa se numeşte "See You Follow" şi dacă în ultima mea (melodie n.r.) am vorbit despre diferenţe ... Acum am vorbit despre faptul că multă lume se inspiră din ceea ce vede pe Instagram. Iar Instagramul şi toate reţelele de socializare sunt cele mai fake chestii, pentru că şi eu şi alte persoane s-au comparat măcar o dată cu ceea ce văd pe Instagram", explică Alessiah.

Videoclipul a fost filmat într-o pădure. "Aveam o actriţă, care este personajul principal. Era îmbrăcată într-un astronaut şi urma o chestie, drumul din muzică. Am avut o singură ţinută la clip, (...) nişte gene mai ciudate şi nişte stikere puse pe aici".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Entertainment » Alessiah a lansat o nouă piesă în limba engleză. Mesajul din spatele melodiei "See You Follow"