Antena Meniu Search
x

Video Anastasia Soare a sărbătorit 25 de ani de la înfiinţarea companiei sale. Printre celebrităţile invitate au fost JLo, Kim Kardashian şi Oprah

Anastasia Soare, una dintre cele mai celebre românce, a sărbătorit 25 de ani de la înfiinţarea companiei sale, Anastasia Beverly Hills. Şi, evident, o mulţime de celebrităţi au fost invitate la cina aniversară. Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Jessica Alba, Sharon Stone sau Oprah... sunt doar câteva dintre numele de pe lista de oaspeţi. Iar site-urile de socializare s-au umplut de fotografii de la eveniment. 

de Redactia Observator

la 30.01.2023, 17:15

Vezi și

Celebrităţi care în timp i-au devenit prietene au postat pe site-urile de socializare imagini de la petrecerea reginei sprâncenelor. 

Kim Kardashian şi Oprah Winfrey au participat la petrecerea Anastasiei Soare

Anastasia Soare şi Kim Kardashian sunt prietene de ani de zile aşa că vedeta nu putea lipsi de la cina festivă. Iar cadoul adus a fost pe măsura importanţei evenimentului: o geantă cumpărată de la un brand franţuzesc de lux.

O altă celebritate de care pe Anastasia o leagă o prietenie de o viaţă este Oprah. Evident, şi ea a fost pe lista de invitaţi. Mai ales că, în urmă cu 5 ani, producătoarea de televiziune le transmitea mândră urmăritorilor de pe Instagram că nu îşi lasă sprâncenele pe mâinile altcuiva. 

Oprah Winfrey, antreprenor: Sunt 20 de ani de când Anastasia se ocupă de sprâncele mele. 20 de ani! Şi 19 ani de când a apărut pentru prima dată la "Oprah Show".

JLo, Victoria Beckham şi alte staruri, printre invitaţi

De la petrecerea care a avut loc în weekend nu au lipsit nici Jennifer Lopez, Cindy Crawford sau Heidi Klum. JLo şi-a pregătit o ţinută strălucitoare, demnă de o seară ...."între femei de afaceri de succes".

Printre divele îndrăgostite de talentul Anastasiei se numără şi soţia lui David Beckham, Victoria. 

Victoria Beckham: Folosim mereu doar produse Anastasia Beverly Hills pentru sprâncene. Mereu spun că ea este experta sprâncenelor!

Petrecerea s-a ţinut într-un decor spectaculos. Mesele au fost ornate cu trandafiri roz şi orhidee albe, iar preparatele culinare au fost pe măsura ...pretenţiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Anastasia Soare a sărbătorit 25 de ani de la înfiinţarea companiei sale. Printre celebrităţile invitate au fost JLo, Kim Kardashian şi Oprah