Antena Meniu Search
x

Video Animaţia "Super Mario Bros. Movie" a depăşit 1 mld. de dolari încasări la nivel mondial. Succes neaşteptat în rândul publicului de toate vârstele

Filmul de aventură Super Mario Bros doboară recordul pentru lungmetrajul cu cele mai mari încasări, în anul 2023. Animaţia a apărut pe 5 aprilie şi a reuşit să strângă peste 1 miliard de dolari din vânzările de bilete din întreaga lume. 

de Redactia Observator

la 01.05.2023, 21:20

Vezi și

Pelicula spune povestea îndrăgitului personaj din jocurile video. Super Mario este al doilea film de animaţie din istoria cinematografiei care generează uriaşa sumă în mai puţin de o lună de la apariţie, după Frozen. 

Încă din primele zile, a avut un succes neaşteptat în rândul publicului de toate vârstele, din întreaga lume. În Statele Unite, "Super Mario Bros" a bătut toate recordurile, realizând cel mai bun debut din istorie pentru un film de animaţie.

Filmele cu cele mai mari încasări din 2023

Lungmetrajul a mai înregistrat o premieră, una nedorită însă. A fost postat în întregime pe Twitter. Datorită noilor funcţii ale platformei, utilizatorii pot încărca şi videoclipuri mai lungi, iar unul dintre clienţi a profitat de această opţiune. Animaţia a fost ştearsă de moderatori după câteva ore, pentru încălcarea drepturilor de autor. 

După Super Mario, filmele cu cele mai mari încasări din 2023 sunt: Omul-Furnică: Quantumania , John Wick: Capitolul 4 şi Creed 3. Producţia cu cele mai mari încasări din toate timpurile rămâne însă primul film Avatar, care a strâns aproape 3 miliarde de dolari. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Entertainment » Animaţia "Super Mario Bros. Movie" a depăşit 1 mld. de dolari încasări la nivel mondial. Succes neaşteptat în rândul publicului de toate vârstele