Antena Meniu Search
x

Video Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că suferă de dislexie. "Aș putea să vă spun că sunt grozav la toate, dar aș minți"

Arnold Schwarzenegger a spus lumii întregi cel mai mare secret al său. Într-o postare pe reţelele sociale, superstarul a dezvăluit că suferă de dislexie, o tulburare de citire, caracterizată printr-o dificultate de identificare a sunetelor. 

de Redactia Observator

la 08.08.2023, 20:48

Vezi și

Actor de succes şi fost guvernator al statului California, Arnold spune că pentru fiecare rol a trebuit să muncească mult mai mult decât colegii lui. Spune că citeşte şi reciteşte scenariul luni de zile până când memorează fiecare replică, pentru că are nevoie de timp pentru a se concentra asupra fiecărui cuvânt.  

"Aș putea să vă spun că sunt grozav la toate, dar aș minți. iată secretul meu: citesc îngrozitor. Nu se vorbea despre dificultăți de învățare în Austria anilor '50, așa că, de cele mai multe ori, când mi se cerea să citesc cu voce tare în clasă, se producea dezastrul și eram lovit cu rigla. Dar acum știu că sunt dislexic", a spus actorul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Arnold Schwarzenegger a dezvăluit că suferă de dislexie. "Aș putea să vă spun că sunt grozav la toate, dar aș minți"