Antena Meniu Search
x

Video Cel mai cunoscut balerin al momentului, rusul Serghei Polunin, promovează România în întreaga lume. A filmat la noi un videoclip, îmbrăcat în haine ”Ivan Patzaichin”

Cel mai cunoscut balerin al momentului, Serghei Polunin, promovează România în întreaga lume - printr-un clip pe care l-a realizat în ţara noastră.

de Redactia Observator

la 18.09.2021, 00:31

Vezi și

Serghei Polunin a fost invitat special al TIFF în vară şi  a ales apoi să filmeze îmbracat în haine din colecţia regretatului Ivan Patzaikin pe Trasnalpina şi la marginea unei păduri de stejari seculari din judeţul Vâlcea.

Locurile au fost alese special ca să sublinieze ideea că natura este eternă, iar oamenii ar trebui să o respecte. Polunin a povestit despre experienţa la noi: "A fost cu totul special să dansez în România, o experienţă unică, deoarece am reuşit să mă conectez spiritual cu tot ce mă înconjura" Polunin.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Entertainment » Cel mai cunoscut balerin al momentului, rusul Serghei Polunin, promovează România în întreaga lume. A filmat la noi un videoclip, îmbrăcat în haine ”Ivan Patzaichin”