Antena Meniu Search
x

Video Bella Santiago, detalii despre lansarea celei mai noi piese. Artista a povestit întâmplări din culisele filmărilor pentru videoclip

Bella Santiago a vorbit despre noua ei piesă, "Merg mai departe" şi odată cu asta artista filipineză a anunţat şi că bifează o premieră: este primul ei cântec cu versuri în limba română.

de Redactia Observator

la 12.07.2021, 14:09

Vezi și

Este despre iubire, despre puterea de a merge mai departe, dar provocarea a fost alta: filmarea videoclipului. Cel mai greu i-a fost să pronunţe corect fiecare cuvânt în limba română. Bella Santiago cântă de la vârsta de 15 ani si a susținut concerte în Filipine, Taiwan şi în Malaezia. În 2018, ea a câştigat cel de-al optulea sezon X Factor.

Valentin: Cât aţi stat la filmări?

Bella Santiago: Toată ziua. De la 8 imineaţa şi până seara.

Bella Santiago a mărturisit că  lansat piesa în limba română la insistenţele fanilor, care p întrebau deseori când va avea propria piesă cu versuri româneşti. "Mă intrebau mereu când lansez o piesă a mea în română şi am zis să fac una. Apoi, băieţii de la Trupa Zero au compus-o", a povestit Bella.

Pe acelaşi subiect

Olivia: Cum a fost la filmări?

Bella Santiago: A fost frumos, am filmat într-o casă veche.

Mai multe detalii despre videoclipul piesei, despre ce s-a întâmplat în studio, dar şi despre planurile de viitor ale artistei, puteţi regăsi în materialul de mai sus.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Entertainment » Bella Santiago, detalii despre lansarea celei mai noi piese. Artista a povestit întâmplări din culisele filmărilor pentru videoclip