Antena Meniu Search
x

Video Brad Pitt a făcut senzaţie la filmările pentru viitorul său film, pe circuitul Silverstone din Marea Britanie: "E grozav să mă aflu aici"

E unul dintre cei mai apreciaţi şi îndrăgiţi actori de către femei - nu avem nicio îndoială. Iar acum se pregăteşte să facă un film cu unul din subiectele preferate ale domnilor! Hollywood-ul a găsit reţeta perfectă! Brad Pitt şi Formula 1. A fost o adevărată desfăşurare de forţe, weekendul acesta pe celebrul circuit Silverstone din Marea Britanie. La boxe a apărut un nou stand şi un nou monopost. Totul pentru producţia în care Brad Pitt va juca rolul unui pilot aflat la final de carieră, care trebuie să facă faţă apariţiei în echipă a unui tânăr, extrem de ambiţios.

de Redactia Observator

la 10.07.2023, 18:42

Vezi și

Starul de la Hollywood şi colegul său de platou Damson Idris au îmbrăcat echipamente de pilot alb cu negru reprezentând echipa fictivă APXGP la filmările desfăşurate printre piloţii reali de Formula 1 aflaţi pe grila circuitului din Northamptonshire, relatează luni DPA/PA Media citat de Agerpres.

Pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, câştigător de şapte ori al titlului de campion mondial, este coproducător al producţiei Apple, film al cărui titlu nu a fost dezvăluit deocamdată şi care este realizat în colaborare cu F1, oferind proiectului acces special la pistele de curse şi la piloţi.

După ce a fost prezent pe pista de la Silverstone, actorul oscarizat Brad Pitt a povestit prezentatorului Sky Sports Martin Brundle, fost pilot de F1, experienţa trăită. "Sunt puţin năucit acum, trebuie să mărturisesc. E grozav să mă aflu aici", a spus actorul în vârstă de 59 de ani.

Povestea viitorului film 

Pe acelaşi subiect

Oferind mai multe detalii despre viitorul film, Pitt a explicat că personajul său este un fost pilot de F1 din anii 1990 care concurează în alte discipline după ce a fost victima unui "accident oribil". El este contactat, însă, de prietenul lui - interpretat de actorul Javier Bardem - proprietar al unei echipe de F1, care îi propune să revină în acest sport pentru a-i ajuta pe piloţii săi care se află la coada clasamentului.

Pitt a declarat că filmul "ar trebui să fie cât se poate de autentic", pentru acest proiect fiind angajaţi specialişti în Formula 1. "Lewis, care este şi producătorul nostru, este foarte hotărât să respectăm acest sport, să îl înfăţişăm exact aşa cum este", a adăugat el.

"Ca civil, nu aveam idee despre ce înseamnă să fii şofer, despre agresivitate şi dexteritate - sunt sportivi uimitori pentru care am atât de mult respect", a mai spus actorul.

Joseph Kosinski se va afla la cârma producţiei

Brad Pitt s-a acomodat cu monoposturile de Formula 2 timp de două luni - mai întâi pe circuitul Paul Ricard din Franţa, apoi la Silverstone.

Joseph Kosinski, care a regizat "Top Gun: Maverick", se va afla la cârma producţiei, iar Hamilton va fi coproducător, alături de Plan B Entertainment şi Jerry Bruckheimer Films.

La Marele Premiu al Marii Britanii au participat o serie de celebrităţi, precum vedeta pop columbiană Shakira, cântăreţul Liam Payne din formaţia One Direction şi starul Eurovision Sam Ryder. De asemenea, actriţa Florence Pugh i-a aplaudat pe piloţi, în timp ce fostul prezentator Top Gear Richard Hammond a declarat pentru agenţia PA că a avut o zi "fantastică".

Actorul devenit cântăreţ Damian Lewis a interpretat imnul naţional.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Entertainment » Brad Pitt a făcut senzaţie la filmările pentru viitorul său film, pe circuitul Silverstone din Marea Britanie: "E grozav să mă aflu aici"