Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cântăreaţa Adele anunţă că va lua o pauză îndelungată de la muzică. Ce a declarat artista

Veşti nu tocmai bune pentru fanii cântăreţei Adele. Artista a declarat că ia o pauză de la muzică.

de Redactia Observator

la 18.07.2024 , 10:30

Anunţul care i-a întristat pe fani vine în contextul în care în ultima vreme artista a avut zeci de concerte, care spun ea, au epuizat-o. Cântăreaţa a declarat pentru un post de televiziune german că nu va mai lansa prea curând vreo piesă şi că îşi doreşte să facă alte lucruri creative. Mai mult, vedeta a mai spus că îi este dor de viața ei dinainte să ajungă celebră. 

Ce a declarat artista britanică

Cântăreața britanică, care și-a petrecut ultimii doi ani cântând în fiecare weekend în Las Vegas, va avea spectacole în Europa luna viitoare pentru prima dată din 2016. Ea va susține 10 concerte în Germania, la centrul expozițional Messe din München, care are o capacitate de 80.000.

Vezi și

Tânăra în vârstă de 36 de ani a declarat pentru postul german ZDF că plănuiește o pauză prelungită după finalizarea spectacolelor deja programate.

În iunie, Adele a apostrofat furioasă un spectator care ar fi strigat "Pride sucks" în timpul unuia dintre spectacolele sale. "Ai venit la... spectacolul meu şi ai spus că Pride e naşpa?", l-a certat ea. "Nu fi atât de... ridicol. Dacă nu ai nimic frumos de spus, taci, bine?"

Întrebată despre incident, vedeta a recunoscut că se enervează uşor. "Totul mă enervează", a declarat ea pentru ZDF. "Absolut totul. Am 36 de ani. Sunt bătrână şi morocănoasă acum". 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Entertainment » Cântăreaţa Adele anunţă că va lua o pauză îndelungată de la muzică. Ce a declarat artista