Antena Meniu Search
x

Video Câştigi Oscarul, trăieşti mai mult. Studiu inedit: cum îşi pot prelungi viaţa actorii de la Hollywood care primesc statueta de aur

Actorii care câştigă premiul Oscar trăiesc, în medie, cu cinci ani mai mult decât colegii lor care au parte doar de o nominalizare. Este concluzia unui studiu realizat de cercetătorii canadieni.

de Redactia Observator

la 28.04.2022, 09:05

Vezi și

Aceştia au urmărit vieţile a peste 2.100 de actori care au activat la Hollywood între 1929 şi 2020. Datele arată că speranţa de viaţă a unui actor premiat este de 81 de ani. În timp ce actorii care sunt doar nominalizaţi au o speranţă de viaţă de 76 de ani.

Cercetătorii cred că prestigiul conferit de premiu îi face pe actori mai rezistenţi la critici şi mai conştienţi de valoarea lor, ceea ce vine la pachet cu o viaţă mai puţin stresantă ori supusă exceselor ca a celor care nu sunt premiaţi. Iar acest lucru se traduce în longevitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Câştigi Oscarul, trăieşti mai mult. Studiu inedit: cum îşi pot prelungi viaţa actorii de la Hollywood care primesc statueta de aur