Antena Meniu Search
x

Cătălina Ponor a născut. Sportiva a dat vestea nașterii celui de-al doilea băiețel pe Instagram: "A doua noastră medalie este aici"

Fosta gimnastă română Cătălina Ponor a născut pentru a doua oară. Sportiva a dat vestea nașterii celui de-al doilea băiețel al familie pe Instagram, unde a postat și o poză. "A doua noastră medalie este aici", a scris gimnasta.

de Redactia Observator

la 13.03.2024, 16:55

Cătălina Ponor a născut. Sportiva a dat vestea nașterii celui de-al doilea băiețel pe Instagram: "A doua noastră medalie este aici"
Cătălina Ponor a născut. Sportiva a dat vestea nașterii celui de-al doilea băiețel pe Instagram: "A doua noastră medalie este aici" - Instagram

"Bine ai venit în această lume și în familia noastră, micuțule rază de soare! A doua noastră medalie este aici. Mami, tati @bogdan_ristea_jianu și fratele tău mai mare, te iubesc până la Lună și înapoi.

#mylittlestar #myittlesunshine", a fost mesajul Cătălinei Ponor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Primul băiețel al familiei, Vlad, a împlinit în decembrie un an, atunci când românca și soțul ei, regizorul Bogdan Jianu, au anuțat că vor avea un al doilea copil, potrivit Mediafax

Cătălina Ponor este campioană olimpică de trei ori la Atena (sol, bârnă și pe chipe), vicecampioană olimpică la Londra (la sol) și medaliată cu bronz, tot la Londra, în concursul pe echipe. Ea mai are opt medalii europene de aur și nenumărate alte trofee și medalii în competițiile internaționale.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Entertainment » Cătălina Ponor a născut. Sportiva a dat vestea nașterii celui de-al doilea băiețel pe Instagram: "A doua noastră medalie este aici"