Antena Meniu Search
x

Video Cea de-a 5-a ediţie Bucharest Short Film Festival îi aşteaptă pe cinefili cu 48 de filme, din 22 de ţări diferite

Filme de animaţie, filme experimentale sau documentare. Toate în format concentrat. Este oferta Bucharest Short Film Festival, care a început de aseară. Deşi trebuia să se desfăşoare în aer liber, vremea neprielnică i-a mutat pe cinefili într-un spaţiu interior. Seria de filme continuă însă seară de seară, până joi.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 18.09.2021, 10:26

Vezi și

Cele mai premiate scurtmetraje din întreaga lume au început să fie proiectate de ieri, la cea de-a 5-a ediţie a Bucharest Short Film Festival. Teatrul Godot din Palatul Bragadiru a fost locul unde cinefilii s-au adunat pentru a urmări producţiile independente. În cele şapte seri ale festivalului, curioşii vor putea viziona 48 de filme, din 22 de ţări diferite. Organizatorii festivalului le-au încadrat în 5 categorii.

Pe terasa teatrului, vinul a fost băutura favorită a spectatorilor. Cei ce au ales să vină cu propriile maşini au optat, însă, pentru o limonadă. Deşi vizionarea a fost programată în aer liber, iubitorii de film au fost nevoiţi să se mute în interior, din cauza ploii. 

Festivalul continuă până pe 23 septembrie. În această seară, la cinemateca Eforie, spectatorii vor putea viziona şapte scurtmetraje produse în anii 2019 şi 2020.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Entertainment » Cea de-a 5-a ediţie Bucharest Short Film Festival îi aşteaptă pe cinefili cu 48 de filme, din 22 de ţări diferite