Antena Meniu Search
x

Video Claudia Schiffer şi-a adus pisica la premiera filmului Argylle. Felina a atras toate privirile pe covorul roşu

Claudia Schiffer este obişnuită să fure toate privirile oriunde ar fi, dar la premiera noului film regizat de soţul ei, altcineva a fost în centrul atenţiei. Vorbim despre vedeta cu ... blană a peliculei. Chip, unul dintre personajele principale ale filmului cu spioni, a fost purtat în spate de Claudia şi chiar a pozat alături de aceasta pentru public. 

de Redactia Observator

la 26.01.2024, 14:14

Vezi și

John Cena, Dua Lipa şi Henry Cavil se aflau deja pe covorul roşu la premiera filmului Argylle din Londra, când fotomodelul Claudia Schiffer şi-a făcut apariţia. Nu singură, ci însoţită de cea mai iubită vedetă a peliculei... Chip. 

Claudia Schiffer, însoţită de pisică la premiera filmului Argylle

La cei 53 de ani, Claudia Schiffer arată impecabil. Într-o rochie galbenă superbă, supermodelul nu a fost eclipsat decât de... colegul de platou cu blană. Deşi a atras toate bliţurile, pisica nu a avut capricii de divă. A privit tot timpul liniştită prin fereastra de sticlă a rucsacului. 

În noua comedie cu spioni a regizorului Matthew Vaughn, Chip are un rol special. Este animalul de companie a lui Elly Conway, autoarea mai multor cărţi de spionaj ale cărei poveşti ajung să se reflecte în acțiunile secrete ale unei organizații din viața reală. Astfel, serile liniștite ale lui Elly devin un lucru de domeniul trecutului şi este nevoită să fugă împreună cu pisica sa.

Claudia Schiffer: O altă pisică fusese aleasă inițial pentru film, un fel de "pisică actor" dar Matthew mi-a spus: "Este un actor teribil, nu pot lucra cu ea". Și așa am întrebat-o pe fiica mea, Clementine, dacă îi putem folosi pisica. Şi de atunci pisica a devenit un fel de star de cinema. Acesta este rucsacul folosit în film.

Veterinarii au criticat decizia Claudiei Schiffer de a-şi lua pisica la premieră. Felina NU este însă la prima apariţie publică. Ea a mai apărut şi alături de Taylor Swift pe rețelele de socializare,. Cântăreaţa i-ar fi dăruit-o ulterior fiicei Claudiei Schiffer. Chip, care are propria pagină de Instagram cu zeci de mii de urmăritori, apare la emisiuni TV şi evenimente mondene alături de stăpâna sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 4 voturi
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Claudia Schiffer şi-a adus pisica la premiera filmului Argylle. Felina a atras toate privirile pe covorul roşu