Antena Meniu Search
x

Video Cum arată mama lui Margot Robbie. A însoţit-o pe actriţă la premiera "Babylon", filmul în care joacă şi Brad Pitt

Strălucirea Hollywood-ului, de ieri şi de azi. Unul dintre cele mai aşteptate filme ale sfârşitului de an a avut premiera aseară, la Los Angeles. "Babylon", cu Margot Robbie şi Brad Pitt în rolurile principale, este o poveste despre Hollywood-ul de altădată şi presiunea celebrităţii. În cinematografele din România, filmul va avea premiera pe 20 ianuarie.

de Redactia Observator

la 16.12.2022, 21:42

Vezi și

Pe covorul roşu de la Los Angeles şi-au făcut apariţia doi dintre cei mai apreciaţi actori ai momentului. Margot Robbie şi Brad Pitt au strălucit la premiera mult aşteptatului film. Fostul soţ al Angelinei Jolie a povestit cum, în copilărie, filmele îi animau viaţa de zi cu zi.

Brad Pitt face dezvăluiri

"Am crescut iubind filmele. Aveam trei canale, iar filmele erau ca o escapadă. Puteai vedea alte culturi. Vedeai alte medii, alte moduri de a gestiona o situație. Așa că acesta este limbajul meu. Asta e ceea ce trebuie să fac", mărturiseşte Brad Pitt.

Margot Robbie a venit la evenimentul din Los Angeles la braţ cu mama sa. Au pozat zâmbitoare, iar actriţa a impresionat cu rochia de seară originală. În peliculă, Margot Robbie joacă rolul actriţei Nellie LaRoy, vedetă a Hollywood-ului din anii '20. "Damien ne-a dat atât de multă libertate în acest film. A fost multă improvizație, dar a fost scris și un scenariu frumos. Au fost momente în care ne-a spus: Fiţi sălbatici, fiţi liberi", spune Margot Robbie.

Printre cei prezenţi la evenimentul de aseară s-au numărat şi Olivia Wilde şi Tobey Maguire, actorul cunoscut pentru rolul din "Spider-Man". 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Entertainment » Cum arată mama lui Margot Robbie. A însoţit-o pe actriţă la premiera "Babylon", filmul în care joacă şi Brad Pitt