Antena Meniu Search
x

Video Dolce & Gabbana, prezentare extravagantă pentru noua colecţie plină de culoare

Seară de poveste în Piaţa San Marco din Veneţia. Casa de modă Dolce & Gabbana şi-a prezentat noua colecţie inspirată de costumele de carnaval care dau culoare oraşului gondolelor. La fel de impresionantă a fost şi colecţia de vedete prezente în public. În prim plan s-au aflat J.Lo, lady Kitty Spencer, Monica Bellucci, Kourtney Kardashian, P.Diddy sau Christian Bale.

de Laurenţiu Bancheş

la 30.08.2021, 17:17

Vezi și

Pentru o seară, piaţa San Marco s-a transformat într-un uriaş podium de prezentare. Modelele au defilat pe muzica lui Vivaldi în ţinute inspirate de oraşul istoric. În costumele din tul, satin sau mătase s-au regăsit modele cu serpentinele Catedralei San Marco, iar rochile extravagante au fost ornate cu pietre preţioase şi perle. 

Punctul culminant al spectacolului a fost recitalul artistei Jennifer Hudson, care a atras toate privirile într-o rochie aurie. 

Prezentare extravagantă plină de culoare

Din public nu au lipsit nume mari din showbiz. Monica Bellucci şi Kourtney Kardashian au filmat momente din spectacol chiar din primul rând, în timp ce Jennifer Lopez a atras toate privirile cu o ţinută a creatorilor italieni cu imprimeuri florale. 

La eveniment şi-a făcut apariţia şi nepoata prinţesei Diana, Lady Kitty Spencer, care a purtat cinci rochii diferite Dolce & Gabbanna la nunta din urmă cu o lună. Colecţia de vedete a fost întregită de Kris Jenner, Helen Mirren, P.Diddy şi Christian Bale. 

Prezentarea extravagantă a avut loc cu trei zile înainte de debutul Festivalului de Film de la Veneţia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Entertainment » Dolce & Gabbana, prezentare extravagantă pentru noua colecţie plină de culoare