Antena Meniu Search
x

Domeniul Ştirbey, animat ca înainte de pandemie, la Summer Well. Tinerii au dansat până la ora 2 dimineața. "Momentan nu realizez ce se întâmplă"

A început primul mare festival de lângă Bucureşti - Summer Well. Mii de tineri au cântat şi au dansat în prima seară a festivalului ca înainte de pandemie, până la două dimineaţa. Şi pentru că astfel de momente nu se pot păstra doar în suflet, cele mai bune momente au fost filmate cu telefoanele mobile. Până duminică, cei care merg la Summer Well vor avea parte de multă muzică live şi de nenumărate activităţi distractive. 

de Alexandra Bucuroiu

la 13.08.2021, 08:32

Vezi și

Tineri: E pentru prima oară când vin la festival! Ador, minunat, perfect!

Pe unul dintre cele mai frumoase şi bine păstrate domenii artistocratice de la noi, domeniul Ştirbey din Buftea, a răsunat muzica ore în şir. În prima seară de festival, tinerii au dansat şi au cântat până la ora două noaptea, când au fost nevoiţi să meargă spre case. 

Tânăr: A fost foarte frumos, am venit mai mult pentru trupa Golan, mi-a plăcut mult, acum s-a terminat concertul. Momentan nu realizez ce se întâmplă. Încerc să mă acomodez cu atmosfera. E prima dată când vin la Summer Well. Şi mi se pare extraordinar mai ales după un an şi jumătate de stat în casă, pandemie, restricţii. 

Reporter: V-a fost dor de festival? 

Tineri: Da. după un an de lipsă intră bine. 

Reporter: Cu vaccin sau cu test? 

Tineri: Cu vaccin. suntem vaccinaţi. 

Vor fi patru zile de muzică live şi activităţi distractive. Există zonă de pop-up cinema, baruri, dar şi un pod nou peste lac, la capătul căruia vă aşteaptă o lună mare, perfectă pentru poze. Aici, domnişoarele, s-au înghesuit să facă cele mai reuşite fotografii. 

Accesul la festival se face pe baza certificatului verde de vaccinare, cu testul PCR sau test antigen negativ, nu mai vechi de 24 de ore. Summer Well se va încheia duminică. Preţul unui abonament este de 275 lei, dar există şi varianta biletelor de o zi, care costă 75 lei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Domeniul Ştirbey, animat ca înainte de pandemie, la Summer Well. Tinerii au dansat până la ora 2 dimineața. "Momentan nu realizez ce se întâmplă"