Antena Meniu Search
x

Emilia Clarke, mărturisiri despre cele două anevrisme suferite în urmă cu 10 ani: „Este un miracol şi faptul că pot vorbi”

Într-un interviu televizat pentru postul BBC, actriţa Emilia Clarke a relatat că, în mod normal, nu ar trebui să mai fie capabilă de a vorbi după ce a suferit două anevrisme. În prezent, diverse zone din creierul ei „nu mai funcţionează”, ca urmare a problemelor medicale

de Antonia Roşu

la 18.07.2022, 16:41

Actriţa Emilia Clarke din „Urzeala Tronurilor”, după ce a suferit două anevrisme: „Este un miracol şi faptul că pot vorbi”
Actriţa Emilia Clarke din „Urzeala Tronurilor”, după ce a suferit două anevrisme: „Este un miracol şi faptul că pot vorbi” - Profi Media

Actrița, în vârstă de 35 de ani, a declarat că este „unul dintre puţinii norocoşi care supraviețuiesc și rămân fără sechele”. Aceasta a povestit că în acest moment nu ar mai trebui să aibă nici măcar abilitatea de a vorbi. Primul ei anevrism s-a declanşat în anul 2011, după ce a filmat primul sezon al celebrului serial „Urzeala Tronurilor”.

Primul anevrism a provocat un accident vascular cerebral, în timp ce al doilea a necesitat intervenția chirurgicală a medicilor, în 2013. La acea vreme, radiografiile indicau faptul că era de două ori mai mare, potrivit Daily Mail.

Intervenţia complicată care a salvat-o pe actriţă

Tratamentul care a reuşit să o salveze pe Emilia Clarke a lăsat-o cu cicatrici şi bucăţi de titan în loc de porţiuni ale craniului. „Încep să râd când mă gândesc la cantitatea de creier care îmi lipseşte”, a glumit actriţa. „Nu văd de ce m-aş îngrijora când tot ce am în viaţă, în acest moment, este minunat.”

Rolul lui Daenerys Targaryen din „Urzeala Tronurilor” a fost cel care a consacrat-o pe actriţa britanică. Emilia Clarke urmează să debuteze pe scena teatrului West End, din Londra, în faimoasa piesă scrisă de Anton Cehov, „Pescăruşul”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Entertainment » Emilia Clarke, mărturisiri despre cele două anevrisme suferite în urmă cu 10 ani: „Este un miracol şi faptul că pot vorbi”