Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Eurovision 2023. Prestaţia României, criticată de BBC: "Versurile sunt cu adevărat supărătoare". Ce au scris britanicii despre Theodor Andrei

România a ratat calificarea în finala Eurovision. Theodor Andrei a urcat aseară pe scena din Liverpool dar piesa sa nu a reuşit să strângă suficiente voturi pentru a trece în etapa următoare. Presa din străinătate, dar şi mulţi dintre fanii evenimentului muzical spun că nu au înţeles mesajul melodiei şi nu au fost încântaţi nici de dansatori sau coregrafie.

de Redactia Observator

la 12.05.2023 , 20:33

Prestaţia reprezentatului României nu i-a convins însă pe cei care au votat. Nici foştii participanţi nu au fost încântaţi de performanţă. "El vocal cred că a vut o prestaţie corectă. Mi s-a părut destul de confunză şi piesa, şi aşa, cum a fost ea construită, inclusiv ce s-a pus în scenă. El este un băiat curajos aşa şi destul de artist, în felul său, dar nu cred că piesa a fost neapărat o piesă potrivită acestui concept, Eurovision", a declarat Ovi. "Am putea să ne organizăm mai bine pe viitor în a ne trimite acolo un reprezentant şi un număr şi foarte bun. Este foarte foarte greu ce se întâmplă acolo", a declarat WRS.

Theodor Andrei e solist vocal, compozitor, textier şi actor

BBC a scris că versurile ,,Te rog, scoate-ţi hainele şi calcă-mă,, sunt cu adevărat supărătoare. Iar despre Andrei, britanicii cred că deşi are doar 18 ani "locuieşte" într-o psihodramă şi sună alternativ trist. Nu doar melodia a fost criticată, ci şi coregrafia şi vestimenţia. La televiziunea de stat din Norvegia jurnaliştii au spus înainte de semifinală chiar că doare să te uiți la momentul României. Iar cei care au urmărit spectacolul de acasă au umplut mediul online cu glume despre momentul ţării noastre.

Vezi și

Theodor Andrei este elev în clasa a XII-a la Colegiul Naţional Dinu Lipatti. Este solist vocal, compozitor, textier şi actor. În 2020 a participat la X FACTOR, dar atunci stilul muzical şi cel vestimentar erau foarte diferite de cele de acum.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Preferaţi să cumpăraţi aur sau să deschideţi conturi de economii?
Observator » Entertainment » Eurovision 2023. Prestaţia României, criticată de BBC: "Versurile sunt cu adevărat supărătoare". Ce au scris britanicii despre Theodor Andrei