Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Festivalul Unforgettable 2024. Jessie J a făcut un spectacol grandios la primul său concert în Capitală: "S-a cântat, s-a dansat și s-a plâns"

Festivalul Unforgettable s-a încheiat aseară cu cel mai aşteptat moment al evenimentului - concertul lui Jessie J. Aflată pentru prima oară în Capitală, artista britanică a făcut un spectacol grandios, iar fanii au fost în extaz. În cele trei zile de festival, peste 20.000 de oameni s-au distrat alături de o mulțime de artiști cu renume internațional, într-o atmosferă de neuitat.

de Redactia Observator

la 16.09.2024 , 07:57

Mii de fani au aşteptat-o cu sufletul la gură pe Jessie J. Iar intrarea acesteia pe scenă a fost incendiară. În cea de-a treia seară a festivalului, intitulată "O noapte a dansului", Jessie J, aflată pentru prima dată la Bucureşti, a oferit o explozie de energie cu toate hiturile sale.

Într-o atmosferă specială, vocea artistei britanice a răsunat la unison cu vocea publicului. Jessie J a fost cel mai aşteptat artist al Festivalului Unforgettable. "S-a cântat, s-a dansat și s-a plâns. A fost un carusel de emoții prin care fiecare fan a trecut", a declarat un participant.

Iar organizatorii promit că următoarea ediție Unforgettable, de anul viitor, să aducă şi mai multe suprize. "A doua ediţie garantat va fi de 2 ori mai mare, de 2 ori mai frumoasă, ce promitem este să menţinem acelaşi curs, să fim un festival altfel pentru toată lumea care îşi doreşte să se regasească şi într-un altfel de context, altfel de muzică, cu artişti mari care cântă, colaborează şi livrează momente unice", a declarat Radu Fornea, organizator.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Entertainment » Festivalul Unforgettable 2024. Jessie J a făcut un spectacol grandios la primul său concert în Capitală: "S-a cântat, s-a dansat și s-a plâns"