Antena Meniu Search
x

Guillermo del Toro lucrează la o nouă versiune ''Frankenstein''. Andrew Garfield, Oscar Isaac și Mia Goth, pe lista scurtă

Regizorul Guillermo del Toro, recent premiat cu Oscarul pentru cel mai bun film de animaţie cu ''Pinocchio'', anunţă următorul lungmetraj pe care îl va regiza: o nouă adaptare live-action a romanului lui Mary Schelley ''Frankenstein''.

de Redactia Observator

la 16.03.2023, 11:19

Andrew Garfield, Oscar Isaac și Mia Goth, pe lista scurtă
Andrew Garfield, Oscar Isaac și Mia Goth, pe lista scurtă - Profimedia Images

Andrew Garfield, Oscar Isaac și Mia Goth ar putea juca în filmul Frankenstein al lui Guillermo del Toro. Cei trei actori sunt în discuții timpurii pentru a face parte din distribuţie, potrivit Deadline. Sursele spun că toți trei s-au întâlnit cu regizorul și sunt ''la bord pentru a juca''. Însă, oamenii apropiați avertizează că acesta încă lucrează la scenariu și că nu au fost făcute oferte oficiale niciunui actor. 

Cineastul lucrează la acest proiect de câţiva ani. Nu se ştie încă dacă va fi o versiune plasată în secolul al XIX-lea sau în perioada contemporană. Del Toro a vorbit public despre dorința lui de a adapta Frankenstein încă din 2008. Însă, mai întâi va co-scrie și va regiza o adaptare a romanului fantasy al lui Kazuo Ishiguro ''The Buried Giant'' pentru Netflix.

În ceea ce privește trio-ul de actori, Garfield a câştigat un premiu Emmy pentru rolul său din ''Under the Banner of Heaven''. Isaac a jucat rolul principal în serialul Disney+ Marvel Moon Knight, în timp ce Goth a continuat să-și întărească autenticitatea în filme de groază precum ''Infinity Pool'', ''Pearl'' și ''X''.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Entertainment » Guillermo del Toro lucrează la o nouă versiune ''Frankenstein''. Andrew Garfield, Oscar Isaac și Mia Goth, pe lista scurtă