Antena Meniu Search
x

Video Harrison Ford, din nou în pielea lui Indiana Jones. Filmările pentru al cincilea film al seriei au loc, în prezent, într-un orăşel din Sicilia

Harrison Ford a îmbrăcat din nou costumul binecunoscut al lui Indiana Jones, personajul pe care l-a interpretat pentru prima dată acum mai bine de 40 de ani.

de Redactia Observator

la 12.10.2021, 08:49

Vezi și

Filmările pentru al cincilea episod al seriei au loc, în prezent, într-un orăşel din Sicilia. Ford a avut surpriza să întâlnească aici patru fani îmbrăcaţi la fel ca Indiana Jones şi un al cincilea care-l imita pe tatăl acestuia, jucat de regretatul Sean Connery. 

Actorul s-a pozat şi a stat de vorbă amical cu sosiile sale. Harrison Ford a revenit la filmări după o pauză forţată de trei luni, în urma unei accidentări suferite pe platourile din Marea Britanie, unde s-au realizat primele secvenţe. Premiera va avea loc în vara anului viitor. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Harrison Ford, din nou în pielea lui Indiana Jones. Filmările pentru al cincilea film al seriei au loc, în prezent, într-un orăşel din Sicilia