Meniu LIVE
Search
x

"House of the Dragon" a devenit cea mai urmărită premieră a HBO. Primul episod, vizionat de aproape 10 milioane de spectatori

Primul episod al noului serial din universul Game of Thrones a avut o audienţă atât de mare încât a devenit cea mai urmărită premieră din istoria companiei.

De Redactia Observator la 23.08.2022, 10:15

Primul episod din House of the Dragon în Statele Unite a fost urmărit de 9,986 milioane de spectatori, ceea ce-l face să devină automat cea mai urmărită premieră din istoria reţelei. Conform HBO, serialele difuzate în ziua şi la ora la care a debutat House of the Dragon aveau, în mod normal, doar 20%-40% din audienţa acestuia.

House of the Dragon are parte de un debut cu mai mulţi spectatori decât Game of Thrones, însă, este încă departe de nivelul maxim atins de acesta - peste 19 milioane de spectatori pentru ultimul episod.

Premiera noului serial nu a fost lipsită de probleme. Unii dintre abonaţi, în special cei care folosesc dispozitivele Fire TV pentru streaming, nu au putut urmări în condiţii normale primul episod.

Din septembrie, House of the Dragon va avea concurenţă pe nişa sa. Amazon Prime Video va lansa pe 2 septembrie serialul Lord of the Rings: The Rings of Power.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Entertainment » "House of the Dragon" a devenit cea mai urmărită premieră a HBO. Primul episod, vizionat de aproape 10 milioane de spectatori

Breaking News

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022

Dolarul, la un nou record istoric, a ajuns la 5,1135 lei. CURS BNR 26 septembrie 2022