Antena Meniu Search
x

Video "House of the Dragon", cel mai aşteptat serial al momentului. Fiecare episod a costat 20 de milioane de dolari

Astăzi, 21 august, apare primul episod din cel mai aşteptat serial al anului, House of the Dragon. Seria este un preambul al faimosului Game of Thrones. Primul sezon are 10 episoade, fiecare cu un cost estimat de aproximativ 20 de milioane de dolari.

de Redactia Observator

la 21.08.2022, 20:39

Vezi și

Acţiunea din House of the Dragon are loc cu 200 de ani înaintea evenimentelor din Game of Thrones. Serialul se concentrează pe începutul sfârşitului Casei Targaryen, când doi fraţi se luptă pentru succesiunea la Tronul de Fier. Serialul este realizat după o carte a lui George Martin, "Fire and Blood". Acţiunea urmăreşte istoria familiei Targaryen din momentul în care fuge din oraşul Valyria pe o mică insulă numită "Piatra Dragonului". Aici începe campania de cucerire a celor şapte regate ale ţinutului Westeros.

"În Westeros avem de-a face cu o societate feudală, controlată de case de nobili, iar câteva dintre ele aflate în poziţii de conducere de sute şi chiar mii de ani", a declarat George R.R. Martin, autor A Song of Ice and Fire. Fiecare episod din cele 10 ale primei serii House of the Dragon a costat aproape 20 de milioane de dolari. Iar cele mai grele şi mai costisitoare scene sunt, bineînţeles, cele cu dragonii. Pentru actori sunt şi cele mai amuzante.

"Am râs mult. Este precum ai călări un taur mecanic şi aruncă în direcţia ta cu vânt şi ploaie. Şi stai la ceva înălţime, cam 7 metri deasupra solului", a declarat Matt Smith, actor. "În calitate de ''călăreţ de dragon'' este foarte singuratic, pentru că eşti doar tu într-o încăpere izolată filmând pentru trei zile la rând", a declarat Milly Alcock, actriţă. Despre succesul serialului House of the Dragon se va putea vorbi la finalul primei serii. Game of Thrones a generat platfomei de streaming peste 2.2 miliarde de dolari din 2011 în 2019.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Entertainment » "House of the Dragon", cel mai aşteptat serial al momentului. Fiecare episod a costat 20 de milioane de dolari