Antena Meniu Search
x

Video "Incredibil! Cât de frumos este!" A început Vivid, cel mai bun eveniment de turism al Australiei. Sunt așteptați peste 3 milioane de oameni

Cel mai mare festival din Australia a început aseară la Sydney cu un spectacol impresionant de artificii, dar şi cu proiecţii inedite. În cele 23 de zile ale evinementului, participanţii se vor bucura, printre altele, şi de spectacole imersive. Vivid, căci despre el vorbim, îşi propune să atragă aproape 4 milioane de oameni în acest an.

de Redactia Observator

la 25.05.2024 , 10:27

Startul celui mai mare festival din Australia s-a dat seara trecută în prezenţa a mii de petrecăreţi. Proiecţii impresionante au apărut pe Opera din Sydney, amintind de tema din acest an a grandiosului eveniment - Umanitatea.

"Vivid" a fost votat cel mai bun eveniment de turism al Australiei de şapte ori

Pentru următoarele trei săptămâni, oraşul va prinde viaţă datorită instalaţiilor de artă uimitoare, dar şi a spectacolelor imersive. Mai mult decât atât, participanţii se vor putea distra pe ritmuri de muzică live şi vor avea parte de experienţe culinare inedite, iar, până acum, prima noapte pare să fi fost un succes.

Vezi și

"Iluminarea velelor Operei din Sydney. Incredibil! Uite cât de frumos este!", s-a declarat încântat un participant la festival.

Aflat la ediţia cu numărul 14, festivalul îşi doreşte să aducă la un loc creativitatea şi inovaţia. Organizatorii sunt optimişti şi speră să atragă în acest an peste 3,5 milioane de curioşi.

"Vivid" a fost votat cel mai bun eveniment de turism al Australiei de şapte ori, inclusiv anul trecut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi fost nevoit să apelaţi la terapie, pentru copilul vostru, în adolescenţă?
Observator » Entertainment » "Incredibil! Cât de frumos este!" A început Vivid, cel mai bun eveniment de turism al Australiei. Sunt așteptați peste 3 milioane de oameni