Antena Meniu Search
x

Video Jason Momoa pune punct cu un divorţ uneia dintre cele mai frumoase poveşti de iubire de la Hollywood

Una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire de la Hollywood se încheie astăzi cu un divorţ răsunător. Jason Momoa, cunoscut pentru rolurile din Conan, Aquaman sau Urzeala Tronurilor, a anunţat că se separă de Lisa Bonet, după 16 ani de relaţie şi 4 de căsnicie.

de Redactia Observator

la 15.01.2022, 09:18

Vezi și

Apariţiile în public şi emisiunile în care cei doi îşi declarau iubirea sinceră păreau o poveste fără sfârşit. Erau văzuţi drept unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood. Cei doi actori au început să iasă împreună în 2005, după ce s-au cunoscut într-un club de jazz din Los Angeles. Un vis împlinit pentru Jason Momoa care o iubea, în secret, pe Lisa încă din copilărie.

Jason Momoa, actor: Când aveam 8 ani am văzut-o la televizor şi am spus: "Mami, pe ea o vreau! O să te urmăresc toată viaţa şi vei fi a mea"!

Citește și: Noua relație e sortită eșecului: 3 semne care te feresc de o inimă rănită

Lisa a fost căsătorită înainte cu Lenny Kravitz

În iulie 2007 a apărut Lola, primul lor copil, iar la un an diferenţă, Nakoa-Wolf. Dragostea lor s-a văzut şi pe marele ecran, în 2014, când au jucat împreună într-un film regizat chiar de Momoa. Cei doi s-au căsătorit abia în 2017. Spuneau, pe atunci, că după 12 ani de relaţie se iubesc mai mult ca oricând.

În 2019, la Gala Premiilor Oscar, chimia era încă acolo. În ţinute asortate, concepute de Karl Lagerfeld, au atras privirile tuturor. La nici 2 ani distanţă, vestea divorţului, anunţată pe pagina de socializare a actorului, a venit ca o bombă. Pentru Lisa este a doua despărţire. Înainte de relaţia cu Jason Momoa, actriţa a fost căsătorită cu Lenny Kravitz. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Entertainment » Jason Momoa pune punct cu un divorţ uneia dintre cele mai frumoase poveşti de iubire de la Hollywood